Untitled


Untitled

Etusivu - Camping Lapinkylä - Majoitus - Venevuokraus - Kalastus - Metsästys - Ohjelmapalvelut -Tenon Lomapalvelu

Veneet

Etusivulle

 

 

 

Tenon vene
Tenolainen vene on malliltaan pitkä ja kapea. Ulkoisesti se on sulavalinjainen ja liikkuu höyhenen kevyesti aivan vedenpinnalla. Nykyinen malli on kehittynyt vuosikymmenien aikana sauvoinveneestä lohensoutuveneeksi.
Se on työnäyte paikallisesta käsityöosaamisesta ja arkipäivän tarpeiden kohtaamisesta.Tenon vene on n.5,7 m pitkä ja 1,1 m leveä. Veneet työstetään edelleenkin yksittäiskappaleina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi. Veneiden erikoisuutena ovat kantosiivet, jotka kehitettiin 70 - luvulla veneen tarkoitusperän muututtua lohensoutuveneeksi ja perämoottoreiden yleistyttyä. Kantosiivillä veneestä saadaan vakaampi ja moottirilla ajettaessa perä pysyy tasapainossa.
Materiaalina käytetään yhä pohjoisen tiheäsyistä mäntyä. Tosin pohjaosa tehdään nykyään usein vanerista, mikä on tehnyt veneestä entistä kevyemmän soutaa ja pitkäikäisemmän.

Varusteet
Veneiden vakiovarusteisiin kuuluu: soutukoroke, herranpenkki, nostokoukku, airot, sauvoin, äyskäri ja tappokalikka. Joissakin veneissä on myös vapatelineet.


Untitled

Veneiden vuokraushinnat

Vene 25 euroa / vrk
Vene + moottori 55 euroa /vrk (sis. n. 5 l polttoainetta)
Hinnat sisältävät alv:n
varaa: p. 0405 591 542

Moottorien vuokraushinnat

4-tahtikone 30 euroa / vrk + 5 l polttoainetta
2-tahtikone 30 euroa / vrk + 5 l polttoainetta
varaa: p. 0405 591 542

Hinnat sisältävät alv:n

Perämoottorit

Tenolle parhaiten sopivat perämoottorit ovat kooltaan 4-10 hv.
Yrityksemme tarjoaa vuokrattavaksi 6 hv moottoreita, jotka soveltuvat joka kelille. Niissä riittää tehoa tarpeeksi tulva-aikana ja niiden keveyden ansiosta niillä pystyy liikkumaan hyvin myös matalan veden aikana.
Yrityksemme tarjoaa asiakkaillemme vuokrattavaksi ympäristöystävällisiä nelitahtimoottoreita. Ne ovat lähes äänettömiä ja kulutukseltaan pieniruokaisia.

 

Untitled

Etusivu - Camping Lapinkylä - Majoitus - Venevuokraus - Kalastus - Metsästys - Ohjelmapalvelut -Tenon Lomapalvelu

Untitled